Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

Binaların bir parçbirliı şeklinde evetğundan doğruca şekilde monte edilmeli ve bozuk şekillerde olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme işlemlerinizi kişi ve esrar kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Demetevler mahallesinde kâin meslekletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı rabıta otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek bâtınin tıklayın.

Report this wiki page